Η εταιρία

Ομάδα Διοίκησης

Αντωνόπουλος Βασίλης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Βασίλης Αντωνόπουλος

Ο Βασίλης Αντωνόπουλος κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου από το 2012, ενώ είχε ενταχθεί στην ομάδα διοίκησης από το 2011 ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Είναι Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακές σπουδές στο Manchester Business School. Με εμπειρία άνω των 20 ετών σε θέματα διοίκησης και συντονισμού των μεγαλύτερων έργων ασφάλειας στην Ελλάδα, έχει διατελέσει 10 χρόνια Γενικός Διευθυντής στην Wackenhut Hellas και Διευθύνων Σύμβουλος στην G4S Secure Solutions από το 2006 έως το 2011.

Κόντος Χρήστος
Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής

Χρήστος Κόντος

Ο Χρήστος Κόντος ανήκει στην ομάδα διοίκησης της ESA security solutions από το 2011. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και κάτοχος τίτλου MBA από το Nottingham Trent University. Διαθέτει ειδίκευση σε θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας και αυτοματισμού και έχει 20ετή προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών (Siemens, G4S). Από το 2016, ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή (COO).

Γιάννης Λυμπερόπουλος
Διευθύνων Σύμβουλος - Cash Solutions

Γιάννης Λυμπερόπουλος

Ο Γιάννης Λυμπερόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο Διαχείρισης & Διακίνησης Αξιών έχοντας διατελέσει Εμπορικός και αργότερα Γενικός Διευθυντής επί σειρά ετών στην G4S Cash Solutions. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Από το 2018 έχει ενταχθεί στο δυναμικό της ESA ως Διευθύνων Σύμβουλος της ESA Cash Solutions και μέλος της ομάδας διοίκησης.

Γιώργος Κουτρούκης
Οικονομικός Διευθυντής

Γιώργος Κουτρούκης

Ο Γιώργος Κουτρούκης, είναι απόφοιτος του London Metropolitan University in Finance και πιστοποιημένος IFRS Accountant από το Institute Chartered Accountant England & Wales. Έχει μεγάλη εμπειρία ως στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών ( ISS Group, Pallas SA) και Εσωτερικού Ελεγκτή ( ΦΑΓΕ Group) . Ο Γιώργος, εντάχθηκε στην ESA το 2016 ως Οικονομικός Διευθυντής και μέλος της ομάδας διοίκησης.

Παναγιώτης Γαβαθάς
Εμπορικός Διευθυντής

Παναγιώτης Γαβαθάς

Ο Παναγιώτης Γαβαθάς διαθέτει 15 ετή εξειδίκευση στην ανάπτυξη και διαχείριση προηγμένων λύσεων ασφαλείας κρίσιμων υποδομών, έχοντας εργασθεί στo Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ καθώς και σε μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους και systems integrators (ICTS, Scan Group). Κατέχει μεταπτυχιακό στον τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας (MA DefSec) από τα Πανεπιστήμια Montpellier III & Aix-en-Provence, καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΔΕΕ (ΜΒΑ). Από το 2017 έχει ενταχθεί στο δυναμικό της ESA ως Εμπορικός Διευθυντής και μέλος της ομάδας διοίκησης.

Μαρία Μιχαήλη
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Μαρία Μιχαήλη

Η Μαρία Μιχαήλη ανήκει στο δυναμικό της ESA Security από το 2013. Από το 2015 είναι μέλος της ομάδας διοίκησης κατέχοντας τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι πτυχιούχος του τμήματος ΜΜΕ & Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στο «Security and Risk Management» του Πανεπιστημίου Leicester και είναι πιστοποιημένη GCDF (Global Career Development Facilitator). Έχει διατελέσει στέλεχος σε Δημόσιους Οργανισμούς καθώς & Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού σε εταιρείες ασφαλείας.

Δροσοφορίδης Μανώλης
Τεχνικός Διευθυντής

Μανώλης Δροσοφορίδης

Ο Μανώλης Δροσοφορίδης ανήκει στο δυναμικό της ESA security solutions από το 2011 και από το 2012 κατέχει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή και είναι μέλος της ομάδας διοίκησης. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και διδάσκει στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στα Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας (Intertec - G4S).

Παζούλης Κωνσταντίνος
Επιχειρησιακός Διευθυντής Επανδρωμένων Υπηρεσιών

Κωνσταντίνος Παζούλης

Ο Κωνσταντίνος Παζούλης ανήκει στο δυναμικό της ESA Security από το 2013 και από το 2017 είναι μέλος της ομάδας διοίκησης ως Επιχειρησιακός Διευθυντής Επανδρωμένων Υπηρεσιών. Είναι απόφοιτος του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου με σπουδές στο τμήμα πληροφορικής του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει διατελέσει προϊστάμενος εμπορικών τμημάτων μεγάλων Ελληνικών και Πολυεθνικών εταιρειών.

Σκούτας Γιώργος
Διευθυντής Αεροπορικής Ασφάλειας

Γιώργος Σκούτας

Ο Γιώργος Σκούτας είναι πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει 25ετή εμπειρία στον κλάδο των εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής επί 20ετία της Brinks Hellas. Από το 2017 έχει ενταχθεί στο δυναμικό της ESA ως μέλος της ομάδας διοίκησης και άπο το 2018 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Αεροπορικής Ασφάλειας.