Η εταιρία

Ομάδα Διοίκησης

Αντωνόπουλος Βασίλης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Βασίλης Αντωνόπουλος

Ο Βασίλης Αντωνόπουλος κατέχει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας από το 2012. Είναι Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακές σπουδές στο Manchester Business School. Με εμπειρία 20 ετών σε θέματα διοίκησης και συντονισμού των μεγαλύτερων έργων ηλεκτρονικής ασφάλειας καθώς και επανδρωμένων υπηρεσιών, έχει διατελέσει Γενικός Δ/ντής και Διευθύνων Σύμβουλος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου στη Ελλάδα.

Κόντος Χρήστος
Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής

Χρήστος Κόντος

Ο Χρήστος Κόντος ανήκει στο δυναμικό της ESA security solutions από το 2011. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και κάτοχος τίτλου MBA από το Nottingham Trent University. Διαθέτει ειδίκευση σε θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας και αυτοματισμού και έχει 20ετή προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις ευθύνης μεγάλων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών.

Γιώργος Κουτρούκης
Οικονομικός Διευθυντής

Γιώργος Κουτρούκης

Ο Γιώργος Κουτρούκης, είναι απόφοιτος του London Metropolitan University in Finance και πιστοποιημένος IFRS Accountant από το Institute Chartered Accountant England & Wales. Έχει μεγάλη εμπειρία ως στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών ( ISS Group, Pallas SA) και Εσωτερικού Ελεγκτή ( ΦΑΓΕ Group) . Ο Γιώργος, εντάχθηκε στην ESA το 2016 ως στέλεχος Οικονομικής Διεύθυνσης

Παναγιώτης Γαβαθάς
Εμπορικός Διευθυντής

Παναγιώτης Γαβαθάς

Ο Παναγιώτης Γαβαθάς διαθέτει 15 ετή εξειδίκευση στην ανάπτυξη και διαχείριση προηγμένων λύσεων ασφαλείας κρίσιμων υποδομών, έχοντας εργασθεί στo Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ καθώς και σε μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους και integrators συστημάτων ασφαλείας. Κατέχει μεταπτυχιακό στον τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας (MA DefSec) από τα Πανεπιστήμια Montpellier III & Aix-en-Provence, καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΔΕΕ (ΜΒΑ). Από το 2017 έχει ενταχθεί στο δυναμικό της ESA ως Εμπορικός Διευθυντής και μέλος της Ομάδας Διοίκησης.

Μαρία Μιχαήλη
Διευθύντρια Προσωπικού

Μαρία Μιχαήλη

Η Μαρία Μιχαήλη ανήκει στο δυναμικό της ESA Security από το 2013, κατέχοντας τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μ.Μ.Ε. και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο «Security and Risk Management» του Πανεπιστημίου Leicester και είναι πιστοποιημένη GCDF (Global Career Development Facilitator) Career Consultant. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος σε Δημόσιους Οργανισμούς καθώς και σε Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού

Παζούλης Κωνσταντίνος
Επιχειρησιακός Διευθυντής Ν. Ελλάδος

Κωνσταντίνος Παζούλης

Ο Κωνσταντίνος Παζούλης ανήκει στο δυναμικό της ESA Security από το 2013 και από το 2017 είναι μέλος της Ομάδας Διοίκησης ως Επιχειρησιακός Διευθυντής Ν. Ελλάδος. Είναι απόφοιτος του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου με σπουδές στο τμήμα πληροφορικής του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει διατελέσει προϊστάμενος εμπορικών τμημάτων μεγάλων Ελληνικών και Πολυεθνικών εταιρειών.

Δροσοφορίδης Μανώλης
Τεχνικός Διευθυντής

Μανώλης Δροσοφορίδης

Ο Μανώλης Δροσοφορίδης ανήκει στο δυναμικό της ESA security solutions από το 2011 κατέχοντας τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και διδάσκει στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στα Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας.