Υψηλή απόδοση, για το 2018 και επιτάχυνση της ανάπτυξης, μέσα στο 2019

Στην ESA, το 2018 έκλεισε με υψηλές επιδόσεις, τόσο σε κύκλο εργασιών - 21,3% οργανική ανάπτυξη - όσο και σε κερδοφορία. Σε συνέχεια της αύξησης του κύκλου εργασιών, ο αριθμός του ανθρώπινου δυναμικού έφτασε το ανώτατο όριο των 2.750 ατόμων, τους θερινούς μήνες, περίοδο κατά την οποία ο τομέας των μεταφορών (Αεροδρόμια, Λιμάνια, Μέσα Σταθερής Τροχιάς) παρουσιάζει την υψηλότερη κίνηση.

Το ποσοστό διατήρησης συμβολαίων διατηρήθηκε στο εξαιρετικά υψηλό ποσοστό του 95% από τις επιχειρησιακές διευθύνσεις της εταιρείας μας, ενώ το χαρτοφυλάκιό μας ενισχύθηκε με νέες συμβάσεις έργων στους κλάδους στρατηγικής μας στόχευσης και συγκεκριμένα, των μεταφορών, της ενέργειας και της λιανικής πώλησης, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 71% του συνολικού κύκλου εργασιών της εταιρείας.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2019, ο CEO της εταιρείας, Βασίλης Αντωνόπουλος, σχολίασε:

«Οι εξαιρετικές επιδόσεις μας στον επιχειρησιακό τομέα και στα οικονομικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν και στο πρώτο τρίμηνο του 2019, με επιτάχυνση της ανάπτυξης σε όλα τα τμήματα επανδρωμένων υπηρεσιών και ηλεκτρονικών συστημάτων. Κατά το πρώτο τρίμηνο, υπογράψαμε και ήδη εξυπηρετούμε συμβόλαια, ετήσιας αξίας €5,5 εκ. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι να ανακοινώσουμε ότι η Εταιρεία μας έχει αναλάβει την ασφάλεια των διυλιστηρίων στα Ελληνικά Πετρέλαια, του Four Seasons Hotels & Resorts του Ομίλου Αστέρα Βουλιαγμένης, των εργοστασίων της Sunlight και των καταστημάτων λιανικής πώλησης Public.

Στην ESA, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τις ικανότητές μας και να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας, συνδυάζοντας τον ανθρώπινο παράγοντα με την τεχνολογία, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και λύσεις προστιθέμενης αξίας. Η ολοκληρωμένη μας προσέγγιση μας επιτρέπει να παραμένουμε σταθεροί στις αξίες μας, προκειμένου να διατηρήσουμε αλλά και να αναπτύξουμε μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες με τους σημαντικούς πελάτες μας.

Ως αποτέλεσμα των νέων συμβολαίων του πρώτου τριμήνου του έτους και της συνεχούς υλοποίησης της στρατηγικής μας, προβλέπουμε 25% οργανική ανάπτυξη για το 2019, ενώ είμαστε εξαιρετικά τοποθετημένοι, για περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία, στην επόμενη τριετία.»

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, . 555 35
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450

Επωνυμία : ESA SECURITY SOLUTIONS SA  Νομική μορφή : Ανώνυμη εταιρεία Έδρα :9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών  Πυλαία Θεσσαλονίκη  Αριθμός ΓΕΜΗ : 058154004000