Ομάδα Διοίκησης

Βασίλης Αντωνόπουλος

Πρόεδρος ΔΣ

Ο Βασίλης Αντωνόπουλος είναι Πρόεδρος του ΔΣ της ESA έχοντας διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) από το 2012. Εντάχθηκε στην Ομάδα Διοίκησης το 2011 ως αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Είναι Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακές σπουδές στο Manchester Business School. Διαθέτει εμπειρία πλέον των 20 ετών στη διοίκηση των μεγαλύτερων ιδιωτικών εταιρειών ασφαλείας στην Ελλάδα, έχοντας διατελέσει 10 χρόνια Γενικός Διευθυντής στην Wackenhut Hellas και Διευθύνων Σύμβουλος στην G4S Secure Solutions από το 2006 έως το 2011.

Γιώργος Μαθιός

Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος

Ο Γιώργος Μαθιός είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος ΔΣ της ESA από τα μέσα του 2019. Διαθέτει ευρεία εμπειρία στη διαχείριση εταιριών, έχοντας διατελέσει CEO στην DIGEA A.E. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ),ενώ έχει εργαστεί ως υψηλό Διοικητικό στέλεχος στις εταιρείες HSBC Bank Plc., Coca-Cola Company, Multichoice Hellas και Procter&Gamble. Είναι Διδάκτωρ (PhD) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA από το Manchester Business School. Είναι επίσης Μηχανολόγος Μηχανικός, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το Πανεπιστήμιο του Manchester καθώς και Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το Πανεπιστήμιο του Newcastle U.T. στο Marine Engineering και Shipping. 

Νάσος Καλαματιανός

Γενικός Οικονομικός Διευθυντής

Ο Νάσος Καλαματιανός είναι Γενικός Οικονομικός Διευθυντής (CFO) στην ESA από τις αρχές του 2019. Έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου εταιρειών Amarla Retail (Victoria’s Secret - Europe) και μέλος της ομάδας Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΑΙΑ). Έχει συνεργαστεί με μεγάλες συμβουλευτικές εταιρείες (McKinsey, Credit Suisse, AT Kearney, Deloitte, PWC κ.α.). Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοίκησης καθώς και κάτοχος τίτλου MSc in Management από το Imperial College London.

Χρήστος Κόντος

Γενικός Διευθυντής Λύσεων Ασφαλείας

Ο Χρήστος Κόντος είναι Διευθυντής Λύσεων Ασφαλείας της ESA από το 2016,  ενώ ανήκει στην ομάδα διοίκησης από το 2011. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και κάτοχος τίτλου MBA από το Nottingham Trent University. Διαθέτει ειδίκευση σε θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας και αυτοματισμού και έχει 20ετή προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών (Siemens, G4S).

Μαρία Μιχαήλη

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Μαρία Μιχαήλη είναι Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού από το 2015 και ανήκει στο δυναμικό της ESA από το 2013. Είναι πτυχιούχος του τμήματος ΜΜΕ & Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην «Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό Τίτλο στο «Security and Risk Management» του Πανεπιστημίου Leicester. ΕίναιπιστοποιημένηGCDF (Global Career Development Facilitator) καιMaster NLP Practitioner. Έχει διατελέσει Στέλεχος σε Δημόσιους Οργανισμούς και Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού σε εταιρείες ασφαλείας.

 

Κωνσταντίνος Παζούλης

Εμπορικός Διευθυντής

Ο Κωνσταντίνος Παζούλης είναι Εμπορικός Διευθυντής της ESA από το 2019, ενώ ήταν Επιχειρησιακός Διευθυντής Επανδρωμένων Υπηρεσιών και μέλος της Ομάδας Διοίκησης από το 2017. Στο δυναμικό της ESA ανήκει από το 2013 και στο παρελθόν έχει διατελέσει προϊστάμενος εμπορικών τμημάτων μεγάλων Ελληνικών και Πολυεθνικών εταιρειών. Είναι απόφοιτος του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου με σπουδές στο τμήμα πληροφορικής του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών.

Παναγιώτης Γαβαθάς

Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών και Κρίσιμων Υποδομών

Ο Παναγιώτης Γαβαθάς είναι μέλος της Ομάδας Διοίκησης ως Διευθυντής Κρίσιμων Υποδομών. Εντάχθηκε στο δυναμικό της ESA ως Εμπορικός Διευθυντής το 2017. Με 15ετή εξειδίκευση στην ανάπτυξη και διαχείριση προηγμένων λύσεων ασφαλείας κρίσιμων υποδομών, έχει εργασθεί στo Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ. Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους των Πανεπιστημίων Montpellier III και Aix-en-Provence στον τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας (MA DefSec), καθώς και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ (ΜΒΑ).

Γιώργος Παπάζογλου

Επιχειρησιακός Διευθυντής

Ο Γιώργος Παπάζογλου κατέχει την θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή από τον Δεκέμβριο του 2018. Έχει πολυετή πείρα στο σχεδιασμό, την οργάνωση και την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας μέσω της συνεργασίας του με πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Είναι απόστρατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων με κύρια εξειδίκευση στην ασφάλεια, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, τις πληροφορίες και την εκπαίδευση. Έχει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει συμμετάσχει σε διεθνείς συνεργασίες με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς ασφαλείας.

Μαρία Τσάφα

Οικονομική Διευθύντρια

Η Μαρία Τσάφα είναι Οικονομική Διευθύντρια στην ESA από τα τέλη του 2019. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με προσανατολισμό στην Οικονομική των Επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει Διευθύντρια Λογιστηρίου και Τμήματος Προσωπικού σε εταιρείες του Ομίλου Λάτση, ενώ έχει εργαστεί ως Οικονομολόγος στη Deloitte και άλλες ιδιωτικές εταιρείες.
Μανώλης Δροσοφορίδης

Διευθυντής Δικτύου και ISO

Ο Μανώλης Δροσοφορίδης είναι Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών & Υποδομών από το 2012. Έχει διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας (Intertec - G4S). Ανήκει στο δυναμικό της ESA Security Solutions από το 2011. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
Ποσειδώνος 87, 570 01
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450