Ομάδα Διοίκησης

Γιώργος Μαθιός

Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Γιώργος Μαθιός είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος ΔΣ της ESA από τα μέσα του 2019. Διαθέτει ευρεία εμπειρία στη διαχείριση εταιριών, έχοντας διατελέσει CEO στην DIGEA A.E. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ),ενώ έχει εργαστεί ως υψηλό Διοικητικό στέλεχος στις εταιρείες HSBC Bank Plc., Coca-Cola Company, Multichoice Hellas και Procter&Gamble. Είναι Διδάκτωρ (PhD) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA από το Manchester Business School. Είναι επίσης Μηχανολόγος Μηχανικός, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το Πανεπιστήμιο του Manchester καθώς και Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το Πανεπιστήμιο του Newcastle U.T. στο Marine Engineering και Shipping. 

Νάσος Καλαματιανός

Γενικός Οικονομικός Διευθυντής

Ο Νάσος Καλαματιανός είναι Γενικός Οικονομικός Διευθυντής (CFO) στην ESA από τις αρχές του 2019. Έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου εταιρειών Amarla Retail (Victoria’s Secret - Europe) και μέλος της ομάδας Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΑΙΑ). Έχει συνεργαστεί με μεγάλες συμβουλευτικές εταιρείες (McKinsey, Credit Suisse, AT Kearney, Deloitte, PWC κ.α.). Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοίκησης καθώς και κάτοχος τίτλου MSc in Management από το Imperial College London.

Χρήστος Κόντος

Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών

Ο Χρήστος Κόντος είναι Διευθυντής Λύσεων Ασφαλείας της ESA από το 2016,  ενώ ανήκει στην ομάδα διοίκησης από το 2011. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και κάτοχος τίτλου MBA από το Nottingham Trent University. Διαθέτει ειδίκευση σε θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας και αυτοματισμού και έχει 20ετή προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών (Siemens, G4S).

Μαρία Μιχαήλη

Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Μαρία, είναι πτυχιούχος του τμήματος ΜΜΕ & Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Κατέχει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και Μεταπτυχιακό στο «Security and Risk Management» του Πανεπιστημίου Leicester. Είναι πιστοποιημένη Global Career Development Facilitator & Master NLP Practitioner. Η Μαρία εντάχθηκε στην ESA το 2013 και έγινε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και μέλος της Ομάδας Διαχείρισης το 2015. Έχει διατελέσει στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού στο δημόσιο τομέα και σε εταιρείες ασφαλείας.

Κωνσταντίνος Παζούλης

Γενικός Εμπορικός Διευθυντής

Ο Κωνσταντίνος, εντάχθηκε στην ESA το 2013 και από το 2017 είναι μέλος της μέλος της ομάδας Διοίκησης ως Διευθυντής Επιχειρήσεων – Επανδρωμένων Υπηρεσιών. Ο Κωνσταντίνος είναι απόφοιτος του Ελληνο-Βρετανικού Κολλεγίου και σπούδασε Πληροφορική στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, εργάστηκε στην Διεύθυνση Πωλήσεων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, ως Υπεύθυνος Τμήματος Διαγωνισμών. Από το 2019 είναι ο Εμπορικός Διευθυντής της ESA.

Παναγιώτης Γαβαθάς

Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών και Κρίσιμων Υποδομών

Ο Παναγιώτης, έχει 20 χρόνια εμπειρίας στην ασφάλεια Κρίσιμων Υποδομών, Αεροδρομίων & Λιμένων. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Άμυνα και Ασφάλεια από τα πανεπιστήμια Montpellier III και Aix-en-Provence, καθώς και MBA Executive από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Κατέχει επίσης το Aviation Security Awareness Diploma by IATA και το National Defense Armament Planning by CHEAr-DGA FR. Ο Παναγιώτης έγινε μέλος της ESA το 2017 ως Διευθυντής Κρίσιμων Υποδομών & Αεροπορικών Επιχειρήσεων. Πριν από την ESA διετέλεσε Εμπορικός Διευθυντής της ICTS Ελλάδας.

Γιώργος Παπάζογλου

Επιχειρησιακός Διευθυντής

Ο Γιώργος είναι απόστρατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων. Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, εργάστηκε στον τομέα του επιχειρησιακού σχεδιασμού ασφαλείας και στην εκπαίδευση ενώ συμμετείχε σε διεθνή έργα ασφαλείας με ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς. Πριν ξεκινήσει να εργάζεται στην ESA, διετέλεσε Διευθυντής του Συμβολαίου της Ασφάλειας στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα για λογαριασμό της Brinks Ελλάδας. Από το 2019 κατέχει τη θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή στην ESA και είναι μέλος της ομάδας Διοίκησης.

Μαρία Τσάφα

Οικονομική Διευθύντρια

Η Μαρία Τσάφα είναι Οικονομική Διευθύντρια στην ESA από τα τέλη του 2019. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με προσανατολισμό στην Οικονομική των Επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει Διευθύντρια Λογιστηρίου και Τμήματος Προσωπικού σε εταιρείες του Ομίλου Λάτση, ενώ έχει εργαστεί ως Οικονομολόγος στη Deloitte και άλλες ιδιωτικές εταιρείες.
Μανώλης Δροσοφορίδης

Διευθυντής Υποδομών και αδειοδοτήσεων

Ο Μανώλης Δροσοφορίδης είναι Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών & Υποδομών από το 2012. Έχει διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου της ασφάλειας (Intertec - G4S). Ανήκει στο δυναμικό της ESA Security Solutions από το 2011. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
Ποσειδώνος 87, 570 01
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450