effectiveness
αποτελεσματικότητα

Προσδιορίζουμε το ρίσκο, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας ώστε να παρέχουμε μετρήσιμες & αποτελεσματικές λύσεις που προσθέτουν αξία.
Στοχεύουμε σε υψηλές επιδόσεις σε ότι κάνουμε. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

sincerity
ειλικρίνεια

Είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς με τους γύρω μας. Λέγοντας την αλήθεια σε πελάτες και εργαζόμενους κρατάμε τις υποσχέσεις μας, χτίζουμε ισχυρές και μακρόχρονες σχέσεις.
Η διαφάνεια χαρακτηρίζει τις σχέσεις και τις συναλλαγές μας.

alertness
επαγρύπνηση

Είμαστε άγρυπνοι σε 24ωρη βάση για να προστατεύουμε την ανθρώπινη ζωή και περιουσία.
Είμαστε σε εγρήγορση, είμαστε παρατηρητικοί επιδιώκοντας την βελτίωσή μας ως επαγγελματίες και ως πάροχοι ολοκληρωμένων λύσεων.

Όραμα, εταιρικές Αρχές & Αξίες

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να είμαστε ο σπουδαιότερος οργανισμός παροχής λύσεων ασφαλείας

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Λειτουργούμε και εξελισσόμαστε με βάση τις θεμελιώδεις εταιρικές μας αξίες:

Αποτελεσματικότητα: Προσδιορίζουμε το ρίσκο, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας ώστε να παρέχουμε μετρήσιμες & αποτελεσματικές λύσεις που προσθέτουν αξία. Στοχεύουμε σε υψηλές επιδόσεις σε ότι κάνουμε. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Ειλικρίνεια: Είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς με τους γύρω μας. Λέγοντας την αλήθεια σε πελάτες και εργαζόμενους κρατάμε τις υποσχέσεις μας, χτίζουμε ισχυρές και μακρόχρονες σχέσεις.Η διαφάνεια χαρακτηρίζει τις σχέσεις και τις συναλλαγές μας.

Επαγρύπνηση: Είμαστε άγρυπνοι σε 24ωρη βάση για να προστατεύουμε την ανθρώπινη ζωή και περιουσία.Είμαστε σε εγρήγορση, είμαστε παρατηρητικοί επιδιώκοντας την βελτίωσή μας ως επαγγελματίες και ως πάροχοι ολοκληρωμένων λύσεων.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Επικεντρώνουμε στον πελάτη: Προσδιορίζουμε τις ανάγκες ασφαλείας των πελατών μας με στόχο τον σχεδιασμό και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προστασίας της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας. Αξιοποιώντας την ποιότητα και την καινοτομία των δοκιμασμένων λύσεων, συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην αλυσίδα προστιθέμενης αξίας των πελατών μας και διασφαλίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας.

Επενδύουμε στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων των ανθρώπων μας: Επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας, μέσω διαρκούς εκπαίδευσης, μετάδοσης επιτυχημένων πρακτικών και τεχνογνωσίας. Υποστηρίζουμε ενεργά τα δικαιώματα των εργαζομένων μας ως ανθρώπων και επαγγελματιών.

Παροτρύνουμε την καινοτομία: Σχεδιάζουμε & εφαρμόζουμε καινοτόμες πρακτικές με παράλληλη αξιοποίηση της τεχνολογίας, για να βελτιώνουμε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα.

Κάλυψη
Τεχνογνωσία
Καινοτομία
Εμπιστοσύνη
Επάρκεια
“One Stop Shop”

Με παρουσία σε όλη την επικράτεια, η ESA security solutions βρίσκεται κοντά σας όπου απαιτηθεί 24 ώρες το 24ωρο. Με ένα εκτεταμένο δίκτυο υποκαταστημάτων και συνεργατών – αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, είμαστε σε θέση να καλύψουμε έργα πανελλαδικής εμβέλειας.

Η δοκιμασμένη απόδοση της ομάδας μας, αποτελεί εγγύηση για την υλοποίηση λύσεων ασφαλείας που ταιριάζουν απόλυτα με τις απαιτήσεις σας. Στην διάθεση σας, βρίσκονται οι ομάδες διοίκησης, των μηχανικών, τεχνικών, διαχειριστών καθώς και της υποστήριξης φυλάξεων που διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα και την τεχνογνωσία για την κάλυψη των απαιτήσεων σας.

Προς την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η ESA security solutions, εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές τόσο στον επιχειρησιακό όσο και στον τομέα διαχείρισης του προσωπικού. Η ηλεκτρονική διασύνδεση με τα σημεία παροχής υπηρεσιών, η συνεχής εκπαίδευση και αξιολόγηση του προσωπικού ασφαλείας στις γενικές και ειδικές θεματικές ενότητες εκάστου συμβολαίου, οι διαδικασίες επιβράβευσης του προσωπικού, αποτελούν ορισμένα παραδείγματα καινοτόμων πρακτικών που εξυπηρετούν στην μέτρηση δεικτών απόδοσης συνδεδεμένων με τις απαιτήσεις εκάστου συμβολαίου.

Η επιτυχής υλοποίηση έργων επανδρωμένων υπηρεσιών ή συστημάτων και λύσεων ασφαλείας για ένα πολυποίκιλο και απαιτητικό πελατολόγιο, αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη και αποτελεσματική συνεργασία μας. Θεωρούμε άξιο αναφοράς, το γεγονός πως η ESA security solutions, ακόμη και στη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο, αντιπαρέρχεται των προβλημάτων που χαρακτηρίσουν την αγορά υπηρεσιών στην Ελλάδα, και μεριμνά έτσι ώστε το σύνολο των εργαζομένων, πελατών και προμηθευτών της να παραμένει άκρως ικανοποιημένο από την συνεργασία τους μαζί της.

Το προσωπικό ασφαλείας της ESA security solutions, αποτελείται από 1.800 περίπου άτομα κατάλληλα εκπαιδευμένα και πιστοποιημένα για την παροχή των απαιτούμενων υπηρεσιών ασφαλείας σε εγκαταστάσεις όπως κτίρια γραφείων, δημόσιους οργανισμούς, λιμένες και λιμενικές εγκαταστάσεις (ISPS), βιομηχανίες, εγκαταστάσεις υψηλής ασφαλείας. Η παροχή των υπηρεσιών, εποπτεύεται μέσω των κατάλληλων διεργασιών από μία ομάδα διαχειριστών συμβολαίων με υψηλό επίπεδο σπουδών και πολυετή εμπειρία στον χώρο.

H ESA security solutions είναι σε θέση να σας προσφέρει το σύνολο των συστημάτων, υπηρεσιών και λύσεων ασφαλείας, συνεισφέροντας αποτελεσματικά στην διαχείριση του ρίσκου σας. Πέραν των επανδρωμένων υπηρεσιών, στις παροχές μας περιλαμβάνονται η μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση αντι-διαρρηκτικών συστημάτων (συστήματα ασφαλείας), κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, συστημάτων πυρανίχνευσης, σε αυτόνομη ή ενοποιημένη μορφή. Η παροχή των ηλεκτρονικών λύσεων ασφαλείας, συνεπικουρείται από την παροχή υπηρεσιών περιπολίας και άμεσης επέμβασης καθώς και από τις υπηρεσίες κέντρου του κέντρου διαχείρισης συμβάντων (ΚΛΣ) παρεχόμενες σε βάση 24/7/365.

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, . 555 35
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450

Επωνυμία : ESA SECURITY SOLUTIONS SA  Νομική μορφή : Ανώνυμη εταιρεία Έδρα :9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών  Πυλαία Θεσσαλονίκη  Αριθμός ΓΕΜΗ : 058154004000