Το ξεκίνημα μιας νέας καριέρας σε περιμένει
στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου!

Η ESA Security Solutions, προσλαμβάνει κόσμο, στη Ζάκυνθο, καθώς υπάρχει ανάγκη να καλυφθούν θέσεις εργασίας.

Προσφέρει σε έναν όμορφο αεροδρομικό χώρο εμπειριών, περιπέτειας και ταξιδιού μόνιμη απασχόληση με προοπτικές εξέλιξης σε όλους όσους αγαπούν τη δράση, την ποιότητα και την επιτυχία.

Εφόσον επιλεγείς, η ESA θα αναλάβει την εκπαίδευσή σου, εξασφαλίζοντάς σου άμεση πρόσληψη.

Η ESA Security Solutions, η  μεγαλύτερη ελληνική εταιρία υπηρεσιών ασφαλείας, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή και έχει αδιάλειπτη παρουσία σε κάθε είδους εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, προκειμένου να προστατέψει την ανθρώπινη ζωή και την περιουσία των πελατών της.

Ακόμα και σε εποχές αβεβαιότητας, η συνεχής διεύρυνση των δραστηριοτήτων της, δημιουργεί την ανάγκη για νέες συνεργασίες, με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε ένα μεγάλο όμιλο.

Με περισσότερα από 2.700 στελέχη ασφαλείας και με ένα πελατολόγιο που περιλαμβάνει κολοσσιαίες επιχειρήσεις, όπως η Fraport, τα Ελληνικά Πετρέλαια, ο ΟΛΠ, το Metro, το TAIΠΕΔ, ο Ελληνικός Χρυσός, το «Τhe Mall Athens», το Golden Hall, κ.ά. δημιουργεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εργασίας.Στείλε ΕΔΩ το βιογραφικό σου αν το έχεις σε ηλεκτρονική μορφή ή συμπλήρωσέ το online .

Αν  θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, γράψε ΕΔΩ τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου.

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
Ποσειδώνος 87, 570 01
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450