Ενδιαφέρεσαι για δουλειά στη Χαλκιδική;

Η ESA Security Solutions, αναζητά προσωπικό για το Κέντρο Επιχειρήσεων, στην περιοχή Στρατώνι, Χαλκιδικής. Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή Άδειας Εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας, είτε σε διαδικασία έκδοσης με αριθμό πρωτοκόλλου. Προφίλ Υποψηφίου: Άδειας Εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας, (. Γνώση Αγγλικών, Γνώση Η/Υ, Microsoft Office. Προσφέρονται: Ανταγωνιστικό Πακέτο Αποδοχών, Άμεση Πρόσληψη, Μόνιμη Απασχόληση, Συνεχής Εκπαίδευση, Επιπλέον Ασφαλιστική κάλυψη, Δυνατότητα εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον.

Η ESA Security Solutions, η  μεγαλύτερη ελληνική εταιρία υπηρεσιών ασφαλείας, βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή και έχει αδιάλειπτη παρουσία σε κάθε είδους εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, προκειμένου να προστατέψει την ανθρώπινη ζωή και την περιουσία των πελατών της.

Ακόμα και σε εποχές αβεβαιότητας, η συνεχής διεύρυνση των δραστηριοτήτων της, δημιουργεί την ανάγκη για νέες συνεργασίες, με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε ένα μεγάλο όμιλο.

Με περισσότερα από 2.700 στελέχη ασφαλείας και με ένα πελατολόγιο που περιλαμβάνει κολοσσιαίες επιχειρήσεις, όπως η Fraport, τα Ελληνικά Πετρέλαια, ο ΟΛΠ, το Metro, το TAIΠΕΔ, ο Ελληνικός Χρυσός, το «Τhe Mall Athens», το Golden Hall, κ.ά. δημιουργεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εργασίας.

 

Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις κι εσύ μέλος της κοινότητας της ΕSA, στείλε ΕΔΩ το βιογραφικό σου αν το έχεις σε ηλεκτρονική μορφή ή συμπλήρωσέ το online και, εφόσον επιλεγείς, Η ESA θα φροντίσει για άμεση πρόσληψη. Αν απλά θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, γράψε ΕΔΩ τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου.

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
Ποσειδώνος 87, 570 01
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450