Ελεγκτές Ασφαλείας για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Κωδικός Θέσης: Ελεγκτές Ασφαλείας για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Περιοχή: ΣΠΑΤΑ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Προφίλ Υποψηφίου:

Εάν σας ενδιαφέρει μία νέα αρχή σε μία εταιρία που παρέχει συνεχή απασχόληση και δε σταματά να εξελίσσεται, τότε στείλτε το βιογραφικό σας  ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ΌΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ) στο:

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 2141001463.

Η ένταξη στην εργασία σας θα γίνει μετά από εκπαίδευση, το κόστος της οποίας αναλαμβάνει να καλύψει η εταιρία σε ποσοστό 85%.

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίων:
Απολυτήριο Λυκείου
Μηδενικό (Λευκό) Ποινικό Μητρώο

Προσφέρουμε :
Μόνιμη εργασία
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
Επιπλέον ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη
Σύγχρονο περιβάλλον εργασίας
Δυνατότητα διαρκούς εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο περιβάλλον

 

Περισσότερες πληροφορίες : 

Η ESA Security Solutions S.A., η σπουδαιότερη ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ) στην Ελλάδα, μεγαλώνει και σε χρειάζεται! Η ESA είναι ένας εκ των 20 μεγαλύτερων εργοδοτών πανελληνίως, με ενεργό δυναμικό άνω των 3.500 ατόμων και προσφέρει θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, κυρίως στον κλάδο του προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Η εταιρία, αναζητά πρόθυμους ανθρώπους, οι οποίοι θα απασχοληθούν στο σύγχρονο περιβάλλον του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ως ελεγκτές ασφαλείας αερομεταφορών.

Η ένταξη στην εργασία σας θα γίνει μετά από εκπαίδευση, το κόστος της οποίας αναλαμβάνει να καλύψει η εταιρία σε ποσοστό 85%.

Η εκπαίδευση, αφορά στις κατωτέρω πιστοποιήσεις:

Άδεια Προσωπικού Ασφαλείας ΙΕΠΥΑ
Άδεια Ελεγκτή Ασφάλειας Αερομεταφορών με ενεργό Δελτίο Ισχύος Πιστοποιητικού (ΔΙΠ)

Για την απόκτηση άδειας ΙΕΠΥΑ, χρειάζεται η ολοκλήρωση μίας εκπαίδευσης, συνολικής διάρκειας 105 ωρών (σε μορφή τηλεκπαίδευσης). Στη συνέχεια απαιτείται η επιτυχής συμμετοχή στις εξετάσεις του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ).

Για την απόκτηση άδειας ελεγκτή ασφαλείας χρειάζεται η παρακολούθηση μίας σύντομης εκπαίδευσης (σε μορφή τηλεκπαίδευσης) διάρκειας δύο εβδομάδων από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Στη συνέχεια, μετά από επιτυχή συμμετοχή σε εξετάσεις, θα πιστοποιηθείτε από το Υπουργείο Μεταφορών ως ελεγκτής ασφαλείας αερομεταφορών.

Το συνολικό κόστος αυτών των εκπαιδεύσεων ανέρχεται στα 1.000 ευρώ περίπου, εκ των οποίων, τα 850 ευρώ επιδοτούνται από την εταιρία μας.

Συνεντεύξεις για την επιλογή των υποψηφίων θα διεξαχθούν από τις 25/07 έως τις 30/07.

Σας ενημερώνουμε ότι τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων  θα παραμείνουν στα αρχεία μας για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και στη συνέχεια θα διαγραφούν.

Σας προτρέπουμε να δείτε την Πολιτική Απορρήτου της εταιρίας μας στην ιστοσελίδα www.esasecurity.gr 

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, . 555 35
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450

Επωνυμία : ESA SECURITY SOLUTIONS SA  Νομική μορφή : Ανώνυμη εταιρεία Έδρα :9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών  Πυλαία Θεσσαλονίκη  Αριθμός ΓΕΜΗ : 058154004000