Συστήματα Ηλεκτρονικής Προστασίας

 • Συστήματα Ηλεκτρονικής Προστασίας
  Η ομάδα Μηχανικών της εταιρείας έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει αρκετά από τα σημαντικότερα έργα Ηλεκτρονικής Προστασίας στην Ελλάδα. Αντιπροσωπεύοντας επώνυμους διεθνείς κατασκευαστικούς οίκους παρέχουμε ολοκληρωμένες Τεχνικές Υπηρεσίες Συστημάτων Ασφαλείας.

 • Αντιδιαρρηκτικά Συστήματα
  Έχοντας εγκαταστήσει χιλιάδες συστήματα συναγερμού, τα οποία συνδέονται και επιτηρούνται από το Κέντρο Λήψης και Διαχείρισης Συμβάντων της ESA security solutions, παρέχουμε σε 24ωρη βάση προστασία σε επιχειρήσεις και κατοικίες.

 • Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης
  Ως πρωτοπόροι στην μεταφορά εικόνας σε απομακρυσμένα Κέντρα Επιτήρησης, διαθέτουμε υψηλή εξειδίκευση για τον σχεδιασμό και υλοποίηση συστημάτων εποπτείας, ανάλυσης καταγραφής και ανάκτησης εικόνας.

 • Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης
  Ο έλεγχος πρόσβασης, η καταγραφή και ανάκτηση δεδομένων διακίνησης ατόμων αποτελεί βασικό στοιχείο των ενοποιημένων λύσεων ασφαλείας που προσφέρουμε στην ESA security solutions.

 • Συστήματα Πυροπροστασίας και Ανίχνευση Αερίων
  Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα πυρανίχνευσης, κατάσβεσης και ανίχνευσης τοξικών και εκρηκτικών αερίων, κατάλληλα για την ανίχνευση και σηματοδότηση πυρκαγιάς ή διαρροής αερίων καθώς και για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε πρώιμο στάδιο.
24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, . 555 35
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450

Επωνυμία : ESA SECURITY SOLUTIONS SA  Νομική μορφή : Ανώνυμη εταιρεία Έδρα :9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών  Πυλαία Θεσσαλονίκη  Αριθμός ΓΕΜΗ : 058154004000