Η ESA ενισχύει την παρουσία της στα λιμάνια

6 olp

Η ESA Security Solutions ανακοινώνει τη συνεργασία της για τα επόμενα τρία (3) έτη με τον Οργανισμό Λιμένα Πειραιά (Ο.Λ.Π.) για την εφαρμογή μέτρων ασφαλείας λιμενικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με τον Κώδικα ISPS. Από τις αρχές φθινοπώρου, η ESA Security Solutions ανέλαβε την προστασία επτά (7) λιμενικών εγκαταστάσεων του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά, διαθέτοντας, σε πλήρη ανάπτυξη, δύναμη έως και 120 πιστοποιημένων στελεχών ασφάλειας. Η Ομάδα Ασφάλειας της ESA εξυπηρέτησε ήδη για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, περισσότερους από 30.000 επιβάτες κρουαζιέρας, με πιστοποιημένο προσωπικό, τόσο στον ακτινοσκοπικό έλεγχο lόσο και τον έλεγχο πρόσβασης οχημάτων, εργαζομένων, ναυτιλιακών πρακτόρων και επισκεπτών στην εμπορευματική ζώνη.

Η αναπτυξιακή στρατηγική της ESA Security Solutions επεκτείνεται και στον τομέα των ολοκληρωμένων συστημάτων ασφάλειας, πυρανίχνευσης και τηλεπικοινωνιών λιμένων, με σημαντική ελκυστικότητα στον διεθνή και εγχώριο τουρισμό. Μέσω της συνεργασίας μας με τον Τουριστικό Λιμένα Πρέβεζας Α.Ε. αναλάβαμε την προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων ασφάλειας, πυρανίχνευσης και τηλεπικοινωνιών, παρέχοντας στον Λιμένα υψηλής ποιότητας τεχνολογίες επιτήρησης, πρόσβασης, πυρανίχνευσης και τηλεπικοινωνιακών μέσων.

Παράλληλα, η ESA Security Solutions ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Οργανισμό Λιμένα Βόλου Α.Ε. μετά από διεθνή διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας λιμενικών εγκαταστάσεων και υποδοχής κρουαζιέρας. Η εταιρεία μας εξασφαλίζει για τα επόμενα τρία (3) έτη την αδιάλειπτη επιχειρησιακή λειτουργία του Λιμένα με δύναμη 30 και πλέον ατόμων, πιστοποιημένων στον ακτινοσκοπικό έλεγχο επιβατών και τον έλεγχο πρόσβασης οχημάτων, επισκεπτών και χρηστών (εργαζομένων, ναυτιλιακών πρακτόρων).

Οι συνεργασίες μας με την Ο.Λ. Πειραιά, τον Ο.Λ. Βόλου και τον Τουριστικό Λιμένα Πρέβεζας προστίθενται στον μακρύ κατάλογο στρατηγικών πελατών της ESA Security Solutions στον τομέα των κρίσιμων υποδομών μεταφορών, όπως η Fraport, η PCT, ο Ο.Λ. Ηρακλείου, η Privatsea, το ΔΛΤ Σύρου, η ΣΤΑ.ΣΥ., η Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. ο Ο.Α.Σ.Θ. κ.ά.

Σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος της ESA Security Solutions, Βασίλης Αντωνόπουλος, αναφέρει τα εξής: «Στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού μας σχεδιασμού, εντάσσουμε στο portfolio μας κομβικής σημασίας συνεργασίες με διεθνείς και εθνικούς “key players” στις κρίσιμες υποδομές μεταφορών. Ο καθοριστικός ρόλος της ESA Security Solutions στα επενδυτικά δρώμενα της χώρας μας ενισχύεται διαρκώς, αποτελώντας έναν από τους υγιείς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας με ανθρώπινο κεφάλαιο 2.500 ατόμων και ετήσιο κύκλο εργασιών που θα ξεπεράσει τα 31.000.000 ευρώ για το 2017.»

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
Ποσειδώνος 87, 570 01
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450