Στην ESA η ασφάλεια του λιμένα Ηρακλείου

heraklion 3

Την ασφάλεια ενός εκ των μεγαλύτερων λιμένων της χώρας μας ανέλαβε η ESA, μετά από διαγωνιστική διαδικασία. Από τον Ιούλιου 2017, η εταιρεία μας ανέλαβε την προστασία των λιμενικών εγκαταστάσεων, των πλοίων, των επιβατών και των επισκεπτών του λιμένα, διαθέτοντας δύναμη 55 ατόμων σε πλήρη ανάπτυξη.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει σε αντίστοιχα και προσιδιάζοντα έργα ασφαλείας, όπως οι 7 διεθνείς αερολιμένες της Fraport, οι λιμένες υποδοχής κρουαζιέρας της Σύρου και του Βόλου, ο λιμένας υποδοχής/εξυπηρέτησης εμπορευματοκιβωτίων της PCT/Cosco στον Πειραιά και άλλα σημεία ελέγχου πρόσβασης και ασφάλειας επισκεπτών και οχημάτων κρίσιμων υποδομών, διασφαλίζουμε την αδιάλειπτη επιχειρησιακή λειτουργία του Λιμένα Ηρακλείου.

Η Ομάδα Ασφάλειας της ESA εξυπηρετεί τις προβλήτες II, III και IV των λιμενικών εγκαταστάσεων ISPS, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 5 κρουαζιερόπλοια (Κ/Ζ). Παράλληλα με πιστοποιημένο και εκπαιδευμένο προσωπικό διαχειριζόμαστε ημερησίως στον επιβατικό σταθμό του λιμένα τον ακτινοσκοπικό έλεγχο περισσότερων από 10.000 επιβατών κρουαζιέρας και των αποσκευών τους.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ESA, Βασίλης Αντωνόπουλος, τόνισε τα εξής: «Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου, αναλαμβάνουμε την ασφάλεια των λιμενικών εγκαταστάσεών του, την προστασία της περιουσίας του και την εξυπηρέτηση των επιβατών και επισκεπτών του, διαθέτοντας άξια και έμπειρα στελέχη, όλα προερχόμενα από τη Κρήτη. Παράλληλα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες ασφαλείας, υποστηρίζοντας την προσπάθεια του Οργανισμού για την περαιτέρω αναβάθμιση της κρουαζιέρας στο Ηράκλειο και στην Κρήτη, γενικότερα.»

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
Ποσειδώνος 87, 570 01
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450