Νέες συνεργασίες στον κλάδο αερομεταφορών για την ESA

Aviation 1

Η ESA Security Solutions ενισχύει τη δραστηριότητά της στον τομέα παροχής υπηρεσιών αεροπορικής ασφάλειας συνεργαζόμενη με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των αερομεταφορών και επίγειας εξυπηρέτησης.

Η ESA επέκτεινε τη συνεργασία της με τις εταιρείες Aegean Airlines, TUS Airways, Astra Airlines, Ellinair στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας πτήσεων προς Tel Aviv από τα περιφερειακά αεροδρόμια του cluster Α της Fraport ενώ συμφώνησε με τη Swissport Hellas την παροχή υπηρεσιών ελέγχου ασφαλείας αεροπορικού φορτίου και ασφαλείας αεροπορικών εταιρειών.

Aviation 2 2Υπηρεσία Off Airport Check In για αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία

Με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης του διεθνούς επιβατικού κοινού σε περιφερειακά αεροδρόμια του cluster Α της Fraport η ESA και η Swissport Hellas συνεργάζονται επίσης στην παροχή σε μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους και αεροπορικές εταιρείες της - εγκεκριμένης από την Υ.Π.Α. - υπηρεσίας Off Airport Check In (HCI). Επιλέγοντας την υπηρεσία HCI το επιβατικό κοινό απολαμβάνει μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπειρία του ταξιδιωτικού προορισμού του χωρίς πολύωρες αναμονές στα check in counters των αερολιμένων ενώ οι αποσκευές του μεταφέρονται και φορτώνονται με ασφάλεια στα αεροσκάφη.

«Με 700 ελεγκτές ασφαλείας αερομεταφορών η ESA φροντίζει για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας υψηλού επιπέδου προς στο διεθνές επιβατικό κοινό που επιλέγει τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό» δήλωσε ο Γιώργος Σκούτας, Διευθυντής Υπηρεσιών Αερολιμενικής Ασφαλείας της ESA Security Solutions.

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, . 555 35
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450

Επωνυμία : ESA SECURITY SOLUTIONS SA  Νομική μορφή : Ανώνυμη εταιρεία Έδρα :9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών  Πυλαία Θεσσαλονίκη  Αριθμός ΓΕΜΗ : 058154004000