Νέες συνεργασίες στο Commercial Security με την Praxia Bank και την AVIS

avis 01

Σε σειρά νέων συνεργασιών στον τομέα του Commercial Security προχώρησε η ESA Security Solutions. Σε συνέχεια των πρόσφατων ανακοινώσεων με κορυφαίες επιχειρήσεις της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, η ESA υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Praxia Bank. Η νέα τράπεζα θα εστιάζει κυρίως στη παροχή ψηφιακών τραπεζικών υπηρεσιών με ευέλικτο δίκτυο καταστημάτων καθώς και στην αναχρηματοδότηση δανείων βιώσιμων μικρομεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων στην ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο της συνεργασίας η ESA θα παράσχει Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφάλειας, οι οποίες συνδυάζουν την εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας της Τράπεζας με εξιδανικευμένες υπηρεσίες φύλαξης και λήψης σήματος συναγερμού από το Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων της ESA.

Η ESA ανακοινώνει επίσης την έναρξη συνεργασίας της με την AVIS για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης και λήψης σήματος συναγερμού από το Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων (ΚΔΣ) στα κεντρικά γραφεία και 8 σταθμούς ενοικίασης οχημάτων ανά την ελληνική επικράτεια.

«Είναι χαρακτηριστικό της δυναμικής της ESA ότι το πελατολόγιό μας ενισχύεται όχι μόνο ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά. Η ESA ξεπερνά τα συμβατικά πλαίσια των υπηρεσιών φύλαξης παρέχοντας Πλήρεις και Ολιστικές Λύσεις Ασφάλειας και συνδέοντας τον ανθρώπινο παράγοντα με την τεχνολογία και τις διαδικασίες κάτω από έναν ενιαίο επιχειρησιακό μηχανισμό» δήλωσε ο Παναγιώτης Γαβαθάς, Εμπορικός Διευθυντής της ESA Security Solutions.

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
Ποσειδώνος 87, 570 01
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450