Ενημέρωση της ESA SECURITY SOLUTIONS για τον COVID-19 (κοροναϊό)

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους μας, θέλοντας να ανταποκριθούμε στην πρόκληση, με στόχο να κρατήσουμε  το προσωπικό μας  και τους συνεργάτες μας ασφαλείς σας ενημερώνουμε πως η ESA Security Solutions, τηρεί αυστηρά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοιού Covid-19. Εφαρμόζει όλα τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των 2700 εργαζομένων μας, των πελατών μας αλλά και της ελληνικής κοινωνίας.
Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις του θέματος, ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα για την υιοθέτηση πρόσθετων μέτρων, εφόσον χρειαστεί.
Συγκεκριμένα:

Προσωπικό

Είναι καθήκον μας να λάβουμε τα καλύτερα δυνατά μέτρα με στόχο τη προστασία των ανθρώπων μας. Ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εργαζομένων της εταιρείας αποστέλλονται στα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας.

Ειδικές Οδηγίες κατά την Εργασία:

  • Κάθε βάρδια, προ της ανάληψης υπηρεσίας, θα πρέπει να απολυμαίνει σχολαστικά όλες τις επιφάνειες με τις οποίες έχει έρθει σε επαφή η προηγούμενη βάρδια, όπως: επιφάνειες εργασίας, monitors, πληκτρολόγια, mouse, τηλέφωνα, πόμολα & διακόπτες.
  • Η ίδια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθηθεί και στα εταιρικά αυτοκίνητα κοινής χρήσης, απολυμαίνοντας τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων κ.α.
  • Αερίζουμε συχνά τους εσωτερικούς χώρους και το εσωτερικό των οχημάτων.
  • Σε περίπτωση ασθενείας, ανεξάρτητα αν βρίσκονται σε βάρδια ή όχι, ενημερώνουν άμεσα τον Επόπτη ή το Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων της ESA, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που θα λάβουν.
  • Σε περίπτωση που κάποιος εργαζόμενος διαγνωστεί με τον νέο κορωνοϊό (2019-nCoV) ενημερώνει άμεσα τον Επόπτη του ή (αν δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του) το Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων της ESA.
  • Στις κρίσιμες υποδομές (λιμένες, αερολιμένες, ΜΜΜ) έχουν εκδοθεί ειδικές οδηγίες και επιβάλλονται περαιτέρω – ενισχυμένα - μέτρα, βάσει ΕΟΔΥ, για τα οποία ενημερώνονται από τους προϊσταμένους τους.

24ώρο Κέντρο Διαχείρησης Συμβάντών

 Το 24ωρο Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων της εταιρείας μας, συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες λήψης, επεξεργασίας και διαχείρισης όλων των συστημάτων συναγερμού και εικόνας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι περιστάσεις απαιτούν την ομαδική αλλά και την ατομική μας ευθύνη για να συμβάλουμε στην επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού.
Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους μας που σε αυτές τις συνθηκές με αίσθημα καθήκοντος και επαγγελματισμού βρίσκονται καθημερινά στα πόστα τους.
Είμαστε όλοι μαζί!

ESA SECURITY SOLUTIONS

 

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, . 555 35
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450

Επωνυμία : ESA SECURITY SOLUTIONS SA  Νομική μορφή : Ανώνυμη εταιρεία Έδρα :9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών  Πυλαία Θεσσαλονίκη  Αριθμός ΓΕΜΗ : 058154004000