Επανάσταση στην ασφάλεια του σπιτιού με το ESA Home Security

ΝΕΑ ολοκληρωμένα ασύρματα συστήματα ασφαλείας ESA

ESA Home Security

Απόλυτη αίσθηση ασφάλειας, από την κορυφαία εταιρεία security στην Ελλάδα!

Πως θα ήταν να έχεις έναν φρουρό που ποτέ δεν κοιμάται;
Με την αγορά του ΝΕΟΥ ασύρματου συστήματος ασφαλείας ESA Home Security, εξασφαλίζεις απόλυτη ασφάλεια κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας. Το ESA Home Security δεν είναι ένα απλό σύστημα συναγερμού, αλλά ένα ολοκληρωμένο πλέγμα ασφαλείας που προσφέρει απόλυτη προστασία και άνεση για το σπίτι σου. Συνδυάζει κορυφαία τεχνολογία και την ομάδα υποστήριξης της ESA Security Solutions η οποία είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να διαχειριστεί κάθε ανάγκη ή περιστατικό που μπορεί να προκύψει.

Για να το αποκτήσεις, κάλεσε τώρα στο 2141001401 και ο ειδικός του ESA Home Security θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Αγοράσες το πακέτο σου;
Κάνε εγγραφή εδώ.

Τα ΝΕΑ ολοκληρωμένα ασύρματα συστήματα ασφαλείας ESA σου παρέχουν.

Τον απαραίτητο εξοπλισμό ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σου

Τοποθέτηση, εγκατάσταση, παραμετροποίηση και εκπαίδευση

Ηλεκτρονική παρακολούθηση σημάτων από το Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων (ΚΔΣ) της ESA Security Solutions για 24 μήνες

Εγγύηση σωστής λειτουργίας για 24 μήνες

Συντήρηση και τεχνική υποστήριξη για 2 έτη

PRIME

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ασύρματου Συναγερμού

ELITE

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ασύρματου Συναγερμού

ELITE-i

Ολοκληρωμένο Σύστημα Ασύρματου Συναγερμού

Γιατί να επιλέξεις το ESA Home Security

Ολοκληρωμένη Ασφάλεια, απλά και εύκολα, παντού και πάντα

Το ESA Home Security δεν είναι απλώς ένα σύστημα ασφαλείας, αλλά ένας ολοκληρωμένος φρουρός που διασφαλίζει την ασφάλεια του χώρου σου. Παρέχει τη δυνατότητα να ελέγχεις τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή, ακόμη και εξ αποστάσεως, και να διαχειρίζεσαι εύκολα το σύστημά σου μέσω της εφαρμογής esahome από οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή.

Απόλυτη ασφάλεια 24/7 από το κέντρο διαχείρισης συμβάντων της ESA

Πίσω από το ESA Home Security βρίσκεται ένας ολοκληρωμένος μηχανισμός υποστήριξης, έτοιμος να επέμβει ανά πάσα στιγμή. Με την αξιοπιστία της ESA, η ομάδα υποστήριξης του ΚΔΣ είναι διαθέσιμη 24/7 για άμεση ανταπόκριση και επίλυση κάθε προβλήματος, παρακολουθώντας αδιάκοπα το σύστημά σου, παρέχοντας αίσθηση σιγουριάς και εμπιστοσύνης.

Προστασία και έλεγχος υψηλού επιπέδου

Ανίχνευση κίνησης με τον έξυπνο ανιχνευτή κίνησης με κάμερα για να μη σου ξεφεύγει η παραμικρή κίνηση στο σπίτι. Εφόσον εντοπιστεί κίνηση από τον έξυπνο αισθητήρα, θα ειδοποιηθεί το ΚΔΣ της ESA και θα λάβεις ειδοποίηση στο smartphone σου (με ικανότητα απόρριψης ψευδούς συναγερμού από κατοικίδια βάρους έως 20 κιλά και ύψους 50 εκατοστών).

Ανίχνευση καπνού με τον έξυπνο ανιχνευτή καπνού ο οποίος τοποθετείται εύκολα και γρήγορα στην οροφή ενός κεντρικού σημείου του σπιτιού σου. Εφόσον ανιχνεύσει καπνό, θα αποσταλεί μέσω της κεντρικής μονάδας του συστήματός σου ειδοποίηση στο ΚΔΣ της ESA και στο smartphone σου.

Ανίχνευση διαρροής νερού με τον έξυπνο αισθητήρα διαρροής νερού ο οποίος απλοποιεί τη ζωή σου και εξοικονομεί κόστος. Συνδέεται ασύρματα με την κεντρική μονάδα του συστήματός σου και σε περίπτωση διαρροής, ειδοποιεί το ΚΔΣ της ESA και το smartphone σου για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σε αρχικό στάδιο.

Pre-sales support

Δεν ξέρεις ποιο πακέτο να αγοράσεις ή ποιες είναι οι ανάγκες του χώρου σου; Μην ανησυχείς για τίποτα. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος του ESA Home Security είναι εδώ για να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση και να σε καθοδηγήσει βήμα βήμα στην επιλογή του ιδανικού πακέτου, εξασφαλίζοντας την καλύτερη λύση για την ασφάλεια τους σπιτιού σου, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου.

After sales support

Η εγκατάσταση και  παραμετροποίηση του συστήματός σου πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της ESA, εξασφαλίζοντας άμεση χρήση. Επιπλέον, ο συνεργάτης μας θα αναλάβει την πλήρη εκπαίδευσή σου για τον ορθό χειρισμό τους συστήματός σου, ενώ απολαμβάνεις 2 χρόνια συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, πιστοποίησης ορθής λειτουργίας, 24ωρης υπηρεσίας ΚΔΣ, και τεχνική υποστήριξη και service.

Εύκολη αναβάθμιση και εισαγωγή στο «έξυπνο σπίτι»

Με το ESA Home Security, η αναβάθμιση του συστήματός σου και η μετάβαση στο «έξυπνο σπίτι» γίνονται εύκολα και απλά. Απόλαυσε τον πλήρη έλεγχο και την ασφάλεια του σπιτιού σου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (π.χ. έξυπνη πρίζα), εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για εσένα και την οικογένειά σου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο