Ομάδα Διοίκησης

Γιώργος Μαθιός

Αντιπρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Γιώργος Μαθιός είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος ΔΣ της ESA από τα μέσα του 2019. Διαθέτει ευρεία εμπειρία στη διαχείριση εταιριών, έχοντας διατελέσει CEO στην DIGEA A.E. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ),ενώ έχει εργαστεί ως υψηλό Διοικητικό στέλεχος στις εταιρείες HSBC Bank Plc., Coca-Cola Company, Multichoice Hellas και Procter&Gamble. Είναι Διδάκτωρ (PhD) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MBA από το Manchester Business School. Είναι επίσης Μηχανολόγος Μηχανικός, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το Πανεπιστήμιο του Manchester καθώς και Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το Πανεπιστήμιο του Newcastle U.T. στο Marine Engineering και Shipping.

Νάσος Καλαματιανός

Γενικός Οικονομικός Διευθυντής

Ο Νάσος Καλαματιανός είναι Γενικός Οικονομικός Διευθυντής (CFO) στην ESA από τις αρχές του 2019. Έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου εταιρειών Amarla Retail (Victoria’s Secret - Europe) και μέλος της ομάδας Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΑΙΑ). Έχει συνεργαστεί με μεγάλες συμβουλευτικές εταιρείες (McKinsey, Credit Suisse, AT Kearney, Deloitte, PWC κ.α.). Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοίκησης καθώς και κάτοχος τίτλου MSc in Management από το Imperial College London.

Χρήστος Κόντος

Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών

Ο Χρήστος Κόντος είναι Διευθυντής Λύσεων Ασφαλείας της ESA από το 2016, ενώ ανήκει στην ομάδα διοίκησης από το 2011. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και κάτοχος τίτλου MBA από το Nottingham Trent University. Διαθέτει ειδίκευση σε θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας και αυτοματισμού και έχει 20ετή προϋπηρεσία σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών.

Μαρία Μιχαήλη

Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η Μαρία Μιχαήλη είναι πτυχιούχος του τμήματος ΜΜΕ & Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης. Κατέχει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και Μεταπτυχιακό στο «Security and Risk Management» του Πανεπιστημίου Leicester. Είναι πιστοποιημένη Global Career Development Facilitator & Master NLP Practitioner. Εντάχθηκε στην ESA το 2013 και έγινε Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και μέλος της Ομάδας Διαχείρισης το 2015. Έχει διατελέσει στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού στο δημόσιο τομέα και σε εταιρείες ασφαλείας.

Κωνσταντίνος Παζούλης

Γενικός Εμπορικός Διευθυντής

Ο Κωνσταντίνος Παζούλης εντάχθηκε στην ESA το 2013 και από το 2017 είναι μέλος της ομάδας Διοίκησης αρχικά ως Διευθυντής Επιχειρήσεων – Επανδρωμένων Υπηρεσιών ενώ από το 2019 ως Εμπορικός Διευθυντής. Ο Κωνσταντίνος είναι απόφοιτος του Ελληνο-Βρετανικού Κολλεγίου και σπούδασε Πληροφορική στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, εργάστηκε στην Διεύθυνση Πωλήσεων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών.

Διεύθυνση Τμημάτων

Παναγιώτης Γαβαθάς

Διευθυντής Επιχειρήσεων Αεροπορικής Ασφάλειας

Νεκτάριος Μουζής

Επιχειρησιακός Διευθυντής Επανδρωμένων Υπηρεσιών

Μαρία Τσάφα

Οικονομική Διευθύντρια

Ανδρέας Κολούας

Διευθυντής Τεχνολογίας

Δημήτρης Παπαδάτος

Επιχειρησιακός Διευθυντής Κρίσιμων Υποδομών

Κυριάκος Ρήγας

Τεχνικός Διευθυντής

Κατερίνα Ζερίτη

Διευθύντρια Marketing

Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και η εκπροσώπησή της εταιρείας είναι η εξής:

Φυσικά Πρόσωπα

Μόσχος Θεόδωρος Πρόεδρος Μη Εκτελεστικό Μέλος

Μαθιός Γεώργιος Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Σιετής Παναγιώτης Μη Εκτελεστικό Μέλος

Δανιόλος Γεώργιος Μη Εκτελεστικό Μέλος

Μπλάτσιος Σταύρος Μη Εκτελεστικό Μέλος

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο