Τομείς

Στην ESA δημιουργούμε και εξελίσσουμε καινοτομία στο πεδίο της ασφάλειας σε εμβληματικά σημεία της χώρας. Ο συνδυασμός τεχνολογίας και ανθρώπου για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας στο σύνολο των υπηρεσιών ασφαλείας είναι το πλαίσιο που ορίζει τη λειτουργία μας. Με ολιστική προσέγγιση, δημιουργούμε λύσεις ασφαλείας για επιχειρήσεις από κάθε ξεχωριστό τομέα.            

Μεταφορές

Ο χώρος των μεταφορών αποτελεί για την εταιρεία μας πεδίο ειδικού ενδιαφέροντος και επένδυσης. Λιμάνια, Αεροδρόμια και Σιδηρόδρομοι απαιτούν σφαιρικές λύσεις ασφαλείας καθώς αφορούν τον άνθρωπο, την κινητή περιουσία αλλά και απαιτητικές εγκαταστάσεις.
Βασικό μέλημα της διοίκησης της εταιρείας μας είναι η συνεχής εναρμόνιση των υπηρεσιών και ανθρώπινου δυναμικού με τις διεθνείς πρακτικές και κώδικες εργασίας όπως ISPS για τις Λιμενικές εγκαταστάσεις, Ε.Κ.Α.Π.Α. της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για τις Αερομεταφορές.
Διαθέτοντας μια πιστοποιημένη και κατάλληλα εκπαιδευμένη ομάδα, είμαστε σε πλεονεκτική θέση προκειμένου να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε έργο ασφαλείας που αφορά χερσαία, αεροπορική ή ακτοπλοϊκή μεταφορά.

Ενέργεια

Οι αυξημένες απαιτήσεις των οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενέργειας, καλύπτονται όχι μόνο από τη συμβολή έμπειρων συνεργατών που μπορούν άμεσα να ανταποκριθούν σε κάθε πρόκληση, όσο κυρίως από την ικανότητα σχεδιασμού καινοτόμων και παράλληλα οικονομικά ανταγωνιστικών λύσεων.
Για την υλοποίηση των απαιτούμενων λύσεων, βασιζόμαστε:
• Στην τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει στον χώρο της ενέργειας, έχοντας υλοποιήσει περισσότερες από 100 εγκαταστάσεις σε φωτοβολταϊκά πάρκα.
• Σε σύγχρονες τεχνολογίες επώνυμων διεθνών κατασκευαστών.
• Στη σφαιρική προσφορά του συνόλου των απαιτούμενων υπηρεσιών (μελέτη, εγκατάσταση, προληπτική & επανορθωτική συντήρηση, εκσυγχρονισμός, αναβαθμίσεις)

Βιομηχανίες – Κατασκευές

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε έργα βιομηχανικών εγκαταστάσεων, ορυχείων, εργοταξίων και κατασκευών σε πανελλαδικό επίπεδο, σε συνδυασμό με τη συνεχή ροή διεθνούς τεχνογνωσίας, διασφαλίζουν την εύρυθμη εκτέλεση μακροχρόνιων και απαιτητικών συμβάσεων στον τομέα της βιομηχανίας.

Εγγυόμαστε έτσι την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε:
• Εγκαταστάσεις εκτεταμένης περιμέτρου
• Εγκαταστάσεις παραγωγής
• Εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής πρώτων υλών και προϊόντων
• Εγκαταστάσεις φιλοξενίας χώρων γραφείων

Παράλληλα, στην ESA σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε λύσεις ασφαλείας και πυροπροστασίας με εκτεταμένο χρόνο ζωής – Product Life Cycle Management – οι οποίες διακρίνονται για την ευκολία συντήρησης και επεκτασιμότητάς τους, προστατεύοντας έτσι τη συνολική επένδυση των βιομηχανικών πελατών μας.

Μεγάλοι και Πολυεθνικοί Οργανισμοί

Οι ανάγκες ενός πολυεθνικού οργανισμού που επιχειρεί στις απαιτητικές συνθήκες της ελληνικής αγοράς, είναι ποικιλόμορφες.
Στην ESA, κατανοούμε αυτές τις ανάγκες, γνωρίζουμε το περιβάλλον και τις διαδικασίες των πολυεθνικών οργανισμών εξασφαλίζοντας την ασφαλή λειτουργία τόσο των κτιρίων γραφείων όσο και υποκαταστημάτων/εγκαταστάσεων σε όλη την επικράτεια.

Αποτελούμε “one stop shop” για το συνολικό εύρος των απαιτούμενων λύσεων, διασφαλίζοντας για τους πελάτες μας όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συνεργασία με έναν και μόνο αξιόπιστο πάροχο.

Δημόσιοι Οργανισμοί & Εκπαίδευση

Η ESA έχει στο ενεργητικό της πληθώρα Δημοσίων Οργανισμών, στους οποίους ως ανάδοχοι μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών, προσφέρουμε υπηρεσίες ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών, ξεπερνώντας όπου απαιτείται τις συμβατικές μας υποχρεώσεις.
Με την εγγύηση του ονόματος της πιο σύγχρονης και επιτυχημένης εταιρείας του χώρου, του πλήθους και της κατάρτισης των απασχολουμένων, την οικονομική επάρκειά μας και τη σταθερή διαχρονική μας πορεία, εγγυόμαστε την ομαλή εξέλιξη υλοποίησης των συμβάσεών μας, με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Εμπορικές Επιχειρήσεις

Η ασφάλεια κυρίως από κλοπές σε χώρους εμπορικής προβολής, πολυκαταστήματα και δίκτυα λιανικής πώλησης, είναι παράγοντας που επιδρά άμεσα στην κερδοφορία της εμπορικής επιχείρησης άλλα και στην εύρυθμη λειτουργία τους.

Οι λύσεις που εφαρμόζουμε βασίζονται σε σύγχρονες τεχνολογίες και διακριτικές μεθόδους όπως:
• Antitheft Protection Systems
• Store Detectives
• Video Analytics

Παράλληλα, οι τεχνολογικές λύσεις που χρησιμοποιούμε επεκτείνονται σε εφαρμογές marketing όπως Line (Queue) Analysis και People Counting.

Αθλητικές - Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε χώρους όπου διεξάγονται πολυπληθείς πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, απαιτεί επάρκεια τόσο σε οργανωτικό όσο και επιχειρησιακό επίπεδο.
H ESA παρέχει επί σειρά ετών, υπηρεσίες ασφαλείας στους σπουδαιότερους πολιτιστικούς χώρους και χώρους διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.
Με τις απαραίτητες οργανωτικές δομές, το επαρκές πλήθος προσωπικού καθώς και την πολυετή εμπειρία, διασφαλίζουμε την επιτυχία κάθε τακτικής ή έκτακτης πολιτιστικής και αθλητικής εκδήλωσης.

Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί

Βασιζόμενοι στην πανελλαδική μας παρουσία, στη συνεργασία μας με κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας καθώς και στην πολυετή εμπειρία μας, παρέχουμε τις βέλτιστες τεχνοοικονομικές λύσεις, εναρμονισμένες με διεθνή πρότυπα και οδηγίες αποκλειστικά για χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς όπως: VdS, Kalagate και BGV (UVV-Kassen).

Στις παρεχόμενες λύσεις, περιλαμβάνονται:
• Υπηρεσίες φύλαξης υποκαταστημάτων και κεντρικών υπηρεσιών.
• Ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικής προστασίας για εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων (ATM, χώροι φύλαξης και διακίνησης αξιών, χώροι συναλλαγών) καθώς και για εγκαταστάσεις κεντρικών υπηρεσιών.
• Διαχείριση συναγερμών, με επιλογή μέσω οπτικής και ηχητικής επιβεβαίωσης από το 24ωρο Κέντρο Διαχείρισης Σημάτων.
• Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη μέσω του Κέντρου Διαχείρισης Τεχνικών Συμβάντων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο