Νέα Εποχή για την ESA – Αποκλειστική συνεργασία με την COSMOTE και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ – COSMOTE

Ένα νέο κεφάλαιο στρατηγικής σημασίας σηματοδοτεί η έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας μας το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.
H ESA, η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διάθεση στην αγορά των ολοκληρωμένων συστημάτων ασύρματου συναγερμού ESA Home Security.
Τα νέα ολοκληρωμένα συστήματα ασύρματου συναγερμού ESA Home Security θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE, προσφέροντας στους πελάτες την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει την ESA.
Συγκεκριμένα, διατίθενται τρία πακέτα ESA, τα οποία παρέχουν μια ολιστική λύση, καθώς και τα τρία περιλαμβάνουν, εκτός από τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση από επαγγελματία, αλλά και ηλεκτρονική παρακολούθηση συμβάντων για 2 χρόνια.
Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της ESA Security Solutions, τα πακέτα αυτά συνδυάζουν την αξιοπιστία των πλέον σύγχρονων ασύρματων τεχνολογιών με την ευκολία χρήσης, την μεγάλη επεκτασιμότητα και την ευελιξία στις επιλογές εγκατάστασης.
Το νέο αυτό κεφάλαιο στις στρατηγικές επιχειρηματικές δράσεις της ESA θέτει τις βάσεις για μια ακόμα πιο ευρεία και δυναμική παρουσία στην αγορά, ενώ αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας για καινοτομία, αριστεία και παροχή των καλύτερων λύσεων φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο