Η ESA ως «Great Place to Work» – Μια ιστορική διάκριση

Η ESA με υπερηφάνεια ανακοινώνει την πιστοποίησή της ως “Great Place to Work”.
Πρόκειται για μια διάκριση παγκόσμιας αναγνώρισης καθώς πάνω από 10.000 εταιρείες σε περισσότερες από 60 χώρες, υποβάλλουν κάθε χρόνο την αίτησή τους για να λάβουν την συγκεκριμένη πιστοποίηση, η οποία θεωρείται ορόσημο για την αναγνώριση της ποιότητας του εργασιακού περιβάλλοντος.
Πρόκειται για μία διάκριση ιδιαίτερης σημασίας για την εταιρεία μας, καθώς αντικατοπτρίζει την ενεργή αλλά και μαζική συμμετοχή των εργαζομένων της ESA στην έρευνα του διεθνούς οργανισμού πιστοποίησης Great Place to Work. Η συμμετοχή των ανθρώπων μας αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης της εταιρείας στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος το οποίο προάγει την ανοικτή επικοινωνία και την αίσθηση ασφάλειας.
Η ESA αποτελεί την μοναδική εταιρεία του κλάδου η οποία κατακτά τον τίτλο πιστοποίησης Great Place to Work αποδεικνύοντας ότι είναι μια εταιρεία που προσφέρει υποστήριξη, εμπιστοσύνη και ευκαιρίες για  εξέλιξη.
Παράλληλα όμως, η διάκριση της ESA ως ” Great Place to Work “, αποτελεί και υπόσχεση για το μέλλον. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση ένα περιβάλλον εργασίας όπου η κάθε φωνή ακούγεται, η κάθε πρωτοβουλία ενθαρρύνεται και η κάθε επιτυχία γιορτάζεται.
Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια της ESA για τη μεγάλη συνεισφορά της σε αυτή την τόσο σημαντική διάκριση, η οποία με την σκληρή δουλειά και την προσήλωσή της ανέδειξε την εταιρεία μας ως “ Great Place to Work”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο