Η ESA ανανεώνει τη σημαντική συνεργασία της με την FRAPORT GREECE

Η ESA Security Solutions και η Fraport Greece ανανέωσαν την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους που ξεκίνησε το 2017, ύστερα από μία νέα διεθνή διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022. Η ESA Security Solutions προσφέρει εδώ και 5 χρόνια πλήρεις υπηρεσίες ασφαλείας αερομεταφορών στο Cluster A της Fraport καλύπτοντας 7 αερολιμένες με 700 ελεγκτές ασφαλείας.

Συγκεκριμένα η ESA στα 7 αεροδρόμια της Fraport σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κέρκυρα, Άκτιο, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και Χανιά, εξασφαλίζει:

  • Έλεγχο πρόσβασης και ασφαλείας προσώπων και χειραποσκευών.
  • Έλεγχο ασφαλείας των αποσκευών με χρήση προηγμένης τεχνολογίας αξονικών τομογράφων, κατασκευασμένων για ελέγχους ασφαλείας.
  • Έλεγχο φορτίου και ταχυδρομείου, προμηθειών πτήσεων και αερολιμένων.
  • Έλεγχο ασφάλειας και πρόσβασης στις εγκαταστάσεις των αερολιμένων.
  • Εποχούμενες και πεζές περιπολίες στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και στις εγκαταστάσεις των αερολιμένων.

Η μακρόχρονη συνεργασία της ESA Security Solutions με την Fraport Greece στηρίζεται τόσο στην εμπιστοσύνη ανάμεσα στις δύο εταιρείες όσο και στη συνεχή πρόθεση της ESA για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών. Σε αυτό το πλαίσιο επενδύουμε διαρκώς στην εκπαίδευση του προσωπικού αλλά ενσωματώνουμε και προηγμένες λύσεις ασφαλείας στην επιχειρησιακή λειτουργία, όπως οι  καινοτόμες πλατφόρμες εξομοίωσης ακτινοσκοπικού ελέγχου ασφαλείας (Simfox) και εξατομικευμένης ποιοτικής αξιολόγησης προσωπικού (Opeready).

Παράλληλα, διασφαλίζουμε την πλήρη συμμόρφωσή μας με τις διεθνείς, ευρωπαϊκές και εθνικές κανονιστικές διατάξεις, εφαρμόζοντας υψηλά πρότυπα ποιοτικού ελέγχου στην εφαρμογή των διαδικασιών αερολιμενικής ασφάλειας.

Με αυτή τη συνεργασία στηρίζουμε επιχειρησιακά τη σταθερή αναπτυξιακή πορεία των διεθνών αερολιμένων της χώρας μας, συμμετέχοντας ενεργά στη βελτίωση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του διεθνούς τουρισμού στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε την Fraport για τη σταθερή εμπιστοσύνη που δείχνει στη συνεργασία μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο