Η ESA Security καινοτομεί σε ένα ακόμη τομέα του χώρου της ασφάλειας, με τη δημιουργία του ESA Learning Center

Η ESA Security καινοτομεί σε ένα ακόμη τομέα του χώρου της ασφάλειας, αυτόν της εκπαίδευσης, με τη δημιουργία του ESA Learning Center, του πρώτου εξειδικευμένου εκπαιδευτικού κέντρου κατάρτισης σε θέματα ασφαλείας στην Ελλάδα.
Το ESA Learning Center έρχεται να επαναπροσδιορίσει την εκπαίδευση στο χώρο της ασφάλειας, ανεβάζοντας τον πήχη της κατάρτισης των νέων στελεχών στα επίπεδα των κορυφαίων κέντρων του εξωτερικού.
Παράλληλα, αντανακλά την ακλόνητη πίστη της ESA Security Solutions ότι μια σωστή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη βασίζεται στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.
Ο σκοπός του ESA Learning Center είναι να αποτελέσει ένα πρότυπο κέντρο που:
•       θα προσφέρει υψηλότατου επιπέδου εκπαίδευση
•       θα εισάγει στο χώρο του Security εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, για την εξέλιξη των στελεχών ασφαλείας
•       θα δίνει δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την αγορά εργασίας

Ξεκινάμε με το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των 105 ωρών από το ΚΕΜΕΑ για την απόκτηση της άδειας εργασίας ΙΕΠΥΑ και θα ακολουθούσουν σύντομα και πιο εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις βασισμένες πάνω στην πραγματική εμπειρία και τις ανάγκες της αγοράς όπως αυτές διαμορφώνονται δυναμικά.

Για πληροφορίες εγγραφών, ωράριο τμημάτων και κόστος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το  2141001401 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ESA Learning Center : https://esalearningcenter.gr/ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, . 555 35
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450

Επωνυμία : ESA SECURITY SOLUTIONS SA  Νομική μορφή : Ανώνυμη εταιρεία Έδρα :9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών  Πυλαία Θεσσαλονίκη  Αριθμός ΓΕΜΗ : 058154004000