Ημέρα Καριέρας στην Κέρκυρα! Δήλωσε Τώρα Συμμετοχή...

Αν θέλεις να γίνεις μέλος της πιο δυνατής ομάδας, να προσφέρεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ελέγχου πρόσβασης, περιπολίας, χειραποσκευών και αποσκευών, και να νιώθεις περήφανος ότι κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς, ιδίως όταν πρόκειται να ταξιδέψουν, έλα στην Ημέρα Καριέρας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 13:00, στο ξενοδοχείο Corfu Palace.

Η ESA Security Solutions προσφέρει σταθερή απασχόληση για όλο τον χρόνο, πλήρη μισθό, ιδιωτική ασφάλιση, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές σταδιοδρομίας και ανέλιξης σε έναν από τους σπουδαιότερους ομίλους παροχής υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Η οικογένεια της ESA έρχεται στην Κέρκυρα για να σχεδιάσετε μαζί το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα και να σε ενημερώσει σχετικά με την εργασία σου στο αεροδρόμιο έτσι ώστε να γίνεις και εσύ ένας από το προσωπικό μας που θα είναι υπεύθυνο για την ασφαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των επιβατών.

Η εταιρεία επιδοτεί την εκπαίδευση διάρκειας 105 ωρών για την έκδοση άδειας ΙΕΠΥΑ και χρηματοδοτεί την κατάρτιση και πιστοποίηση σου από τη σχολή πολιτικής αεροπορίας Σ.ΠΟ.Α. (ως ελεγκτή ασφαλείας αερομεταφορών - Screener).

Λίγα λόγια για την ESA:

Η ESA Security, απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζομένους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους 20 μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα. Στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, έχει κατορθώσει να συμβάλει καταλυτικά στον επαναπροσδιορισμό τόσο του επαγγέλματος, όσο και των υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα, επενδύοντας στη συνεχή κατάρτιση, την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, καθώς και το άνοιγμα νέων αγορών. Ταυτόχρονα, έχει ανοίξει νέους δρόμους στην εκπαίδευση, βάζοντας τα θεμέλια για την επιτυχή είσοδο νέων στελεχών στον χώρο της ασφάλειας, μέσω του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ESA.

H Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας στην Ημέρα Καριέρας, συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής: 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δεν έχετε εισάγει το Όνομά σας!

Δεν έχετε εισάγει το Επώνυμό σας!

Δεν έχετε εισάγει το κινητό σας!

Invalid Input

24ωρο Κέντρο
Διαχείρισης Συμβάντων
Τηλ.:210 3413700-1
Ακολουθήστε μας
Αθήνα
Ηνιόχου 26, 152 38
Χαλάνδρι
Πτολεμαίου 14, 152 38
Χαλάνδρι
Τηλ.:214 1001 400
Email:
Θεσσαλονίκη
9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, . 555 35
Πυλαία
Τηλ.:214 1001 450

Επωνυμία : ESA SECURITY SOLUTIONS SA  Νομική μορφή : Ανώνυμη εταιρεία Έδρα :9ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών  Πυλαία Θεσσαλονίκη  Αριθμός ΓΕΜΗ : 058154004000